torsdag 20. desember 2012

Pga søvnmangelen....

jeg hadde i natt, så har det virkelig gått unna med strikketøyet :) Jeg er ferdig med bolen og det ene ermet. Nå i kveld har jeg så vidt kommet i gang med andre ermet :)

Nå er jeg såpass trøtt, at jeg snart skal finne sengen... Ønsker alle sammen en fortsatt fin kveld, og en riktig god natt når dere finner senga :D2 kommentarer:

♥ Mys ♥ sa...

Hei og god formiddag min venn! :)

Hvordan står det til? Har du fått sovet noe i natt? Håper det for det er ikke mye kjekt med søvnmangel.

Broderiet blir nydelig Nina og jeg gleder meg veldig til å se det ferdig:D Skjønner godt du er lei julemotiv etter å ha brodert så mye jul i det siste.

Så søt en genser du holder på med til Angelica. Kan du ta et strikkeoppdrag for meg? I marius-mønster? Vet ikke hva ennå, men kun et lite prosjekt...

Gleder meg masse til julaften nå, mest til middagen og det at alle ungene er hjemme, men også gavene kommer høyt opp på lista. Du vet jo meg og gaver...hehe:)

Hvitt og fint ute, juleferie, skolefri, juletreet er pyntet (Stian som gjorde det),late dager i vente med julebrus, snop og kaker - som kan spises uten dårlig samvittighet for det er ikke det man spiser mellom jul og nyttår man legger på seg av, men det man spiser mellom nyttår og jul - så det så!:D

Ønsker deg en kjempefin dag. Blir husarbeid her...

*Klemmer fra Inger*

Anna Therese sa...

Du er så flink til å lage gensere <3 Spennende å se når den er ferdig :)
Ønsker deg og Roy en fin julehelg <3
Gode klemmer sendes til deg <3

Andre blogginnlegg du kanskje vil like :)