onsdag 23. mai 2012

Jammen ble det enda mer garn på meg....

I dag kom pakken fra SparKjøp, med tingene som jeg bestilte for et par tre dager siden... Som om jeg ikke kjøpte nok garn på Europris på lørdag, så klarte jeg altså å bestille mer garn fra SparKjøp... Når jeg skal få begynt på alt jeg har, er nå en annen sak... En vakker dag skal jeg i alle fall sette i gang med dette garnet også :)))2 kommentarer:

Anna Therese sa...

Dette garnet har eg også brukt mange ganger :) Er ganske fornøyd med det, men noen ganger kan man være så uheldig at hele nøste virker tynnere enn de andre! Men det er bare av og til ;) Er kjekt å få påfyll på garnlageret :)

Nina's hobby- og hverdagsblogg sa...

Inne på en gruppe på Facebook oppdaget jeg at noen anbefalte dette garnet til bare småstrikk... Dette oppdaget jeg etter at jeg hadde bestilt det... Planen min er jo å strikke en tunika til meg selv av dette garnet, så håper dem har feil....
Det er derfor godt å lese at du er fornøyd med det :) Får bare satse på at jeg ikke opplever at noen av nøstene mine er tynnere enn de andre :)
He he ja, det er kjempe kjekt med påfyll av garnlageret, men jeg har jo egentlig alt for mye garn... Burde ikke kjøpt de to siste haugene, men.... Jeg får bare være flink og strikke masse nå :)))

Andre blogginnlegg du kanskje vil like :)