lørdag 9. januar 2010

Godt å være tilbake i jobb :-)

Denne uken har vært utrolig tøff.... Det var utrolig tungt å begynne igjen på jobb etter jule-og nyttårshelgen..... Allikvel var det også godt å komme seg på jobb igjen. Her hjemme har jeg nemlig bare sittet og fryst. Nå er det slik at det er godt å stå opp om morgenen og vite at jeg skal på jobb og være inne i et varmt rom..
Her har nemlig varmepumpmotoren røket, og vi har ikke fått tak i ved til å fyre i peisen med :-( På grunn av kulde over lengre tid her i Bergen, er dem jo tom for ved på de fleste steder hvor det selges..;-( Og på grunn av en trekkfull dør, har vi hatt kald leilighet.... Det varmeste har vært stuen, hvor vi har hatt 15 grader på det meste.... På fredag fikk heldigvis Roy tak i peiskubber... Og i tillegg har han fått tettet utgangsdøren vår med list, så nå i helgen har vi fått gradene opp i 22 inne på stuen :-)))
Jammen godt det, men nå spørs det bare om vi får tak i ved eller med peiskubber over helgen da..... Får bare krysse fingrene for det.... Jeg må nok innrømme at jeg ønsker at det skal bli mildere ute nå.....

Ønsker alle sammen en fortsatt fin lørdagskveld og ikke minst en strålende helg c",)

1 kommentar:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Andre blogginnlegg du kanskje vil like :)